A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Damaszkuszi rózsa

A damaszkuszi rózsa aromatikus olaja tápláló, frissítő, tisztító és rejuvenáló hatása miatt a szépségápolásban és a gyógyításban is régóta szerepet kap, így került fel a Dr. Organic termékpalettájára is. A damaszkuszi rózsa illatát belélegezve azonnal érezzük annak kiegyensúlyozó harmonizáló hatását, szinte azonnal energiával tölti el sejtjeinket.

A damaszkuszi rózsa az egyik legkülönlegesebb, legdrágább illóolaj, amely intenzíven hidratál, tonizál és bőrfiatalító tulajdonságainak köszönhetően is rendkívül közkedvelt. Az egyik legkiválóbb öregedésgátló hatóanyagként tartják számon. 

A rózsa nem véletlenül a nőiesség, a szerelem és a szépség szimbóluma, okkal használják évzázadok óta alapanyagként a szépségápolásban. Bár valamennyi bőrtípus számára kiváló, a száraz, érzékeny, dehidratált bőr legjobb ápolója.

Antioxidáns hatásának köszönhetően az öregedésgátlásban is nagyon hatékony, segít megakadályozni a bőr idő előtti öregedés folyamatait, javítja a bőr textúráját, így a Dr. Organic damaszkuszi rózsa arcápolási termékek használatával simává, egészségesen teltté és élettelivé válik az arcbőr:
Dr. Organic arcradír bio damaszkuszi rózsával, 125 ml
Dr. Organic arcszérum bio damaszkuszi rózsával, 30 ml
Dr. Organic arctisztító tej bio damaszkuszi rózsával, 150 ml
Dr. Organic arctonik bio damaszkuszi rózsával, 150 ml
Dr. Organic éjszakai arckrém bio damaszkuszi rózsával, 50 ml
Dr. Organic nappali arckrém bio damaszkuszi rózsával, 50 ml
Dr. Organic pórustisztító arcpakolás bio damaszkuszi rózsával, 125 ml
Dr. Organic szemkörnyék ápoló szérum bio damaszkuszi rózsával, 15 ml

A damaszkuszi rózsa antiszeptikus és antibakteriális hatásának köszönhetően fertőzések után segít helyreállítani a bőr egyensúlyát.

Dr. Organic damaszkuszi rózsa testápolási termékek kiegyensúlyozzák a bőr Ph-ját és értékes hatóanyagokkal töltik fel azt:
Dr. Organic testápoló bio damaszkuszi rózsával, 200 ml
Dr. Organic testradír bio damaszkuszi rózsával, 200 ml
Dr. Organic tusfürdő bio damaszkuszi rózsával, 250 ml
Dr. Organic szappan bio damaszkuszi rózsával, 100 g

Dr. Organic damaszkuszi rózsa alapanyaga mellett más értékes bioaktív összetevőket is tartalmaznak, ezáltal tovább növelve a termékek hatékonyságát és minőségét.

Nincsenek listázandó gyártók.