A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Elállás joga

Az elállási jogról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezik.


Ki élhet az elállási joggal?


A fogyasztónak minősülő vevők, így gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és egyéb jogi személyek nem.


Mennyi időn belül élhet az elállási joggal?


Az áru átvételét követő 14 naptári napon belül.


Mi a teendő, ha szeretne elállni a vásárlástól?


Kérjük, hogy írásban az info@drorganic.hu e-mail-címen jelezze felénk a megrendelésszámmal vagy számlaszámmal és küldje vissza nekünk saját költségén a terméket vagy hozza be a 1065 Budapest Podmaniczky u. 11 alatt lévő Fodrászellátó Fodrászkellék üzletbe a kapott számlával együtt hétköznapokon 9-18 h-ig. 


Milyen esetekben nem érvényesíthető elállási jog?


- Sérült, hibás, hiányos tartalmú termékek
- Számla  hiánya
- Higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek, pl. dezodor, sampon, tusfürdő, kondicionáló (A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható terméket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást illetve a rajta lévő védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis láthatóan még nem vette használatba)


Mikor és hogyan történik a vételár visszautalása?


A vételár visszafizetése 30 napon belül történik a vevő által megadott bankszámlaszámra. Postai úton lakcímre nem küldünk pénzt.


Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:


Fodrászellátó Kft.
Fodrászellátó Fodrászkellék üzlet
1065 Budapest Podmaniczky u. 11
T: 06 1 608 02 08
M: 06 70 619 6395
E-mail: info@drorganic.hu
Nyitva tartás: H-P 9-18 h-ig