A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Elismerések - Dr. Organic

A Dr. Organic márka tekintélyes mennyiségű díjat és elismerést nyert el az utóbbi években. A termékértékelés során a fogyasztók és a szakmai zsűri is elégedettségét fejezte ki a Dr. Organic termékek iránt.

 

Háromszoros Superbrands díj: A magyar vásárlók szavazatai alapján a Dr. Organic harmadszor is díjnyertes lett

A Dr Organic  2013 óta harmadik alkalommal nyerte el a magyar Superbrands díjat. A Superbrands kitüntetést minden évben az a márka nyeri el, amely „a saját területén kitűnő hírnevet szerzett, és a fogyasztóknak olyan előnyöket nyújt, amit a vevők elvárnak és elismernek". A Superbrands zsűrije az adott márka ismertségét, megbecsülését, hagyományait, múltját, és a vállalat etikai megítélését egyaránt vizsgálja a döntés meghozatalánál. A GfK Hungária 800 fős reprezentatív mintán kérdezte meg a fogyasztók véleményét, így aszakértő bírálók mellett a fogyasztók is részt vettek a Superbrands díj szavazásában.

 

 

 

"Legjobb sampon" díj: Dr Organic hajnövekedést serkentő sampon

A Beauty Shortlist független angol szépségblog minden évben kiosztoja kozmetikai díjait a legtisztább összetételű, etikus és öko-tudatos módon előállított natúr- és biokozmetikumok közt.  A "legjobb sampon" díjat 2016-ban a Dr Organic hajnövekedést serkentő sampon kapta többek között a hatékony BaicapilTM formula és bioaktív kendermagolaj összetételének köszönhetően.

 

 

 

 

 

"Your Hair" díjak: 
A "Your Hair" hajápolási magazin 2013-ban első alkalommal rendezte meg saját díjkiosztó ünnepségét, melyen a legjobb lakossági hajápolási termékek kaptak elismerő kitüntetéseket.
A Dr Organic ez alkalommal több díjat is elnyert: 
A Dr Organic bio teafa sampon, a legjobb zsíros hajra való készítmény. 
A Dr Organic marokkói argán olajos hajápoló szérum, a rakoncátlan tincseket legeredményesebben kordában tartó hajápolási termék.
Dr Organic Marokkói argán olaj termékcsalád nyerte el a legjobb termékcsalád díjat bio kategóriában.

  

 

A leghatékonyabb, natúr összetevőkből készült termékcsalád díja:  Dr Organic Damaszkuszi rózsa termékek

A Natural Health magazin 2013-ban a legkiválóbb bio, fair trade és környezetbarát készítményeket értékelte. A bőrgyógyászokból, szakújságírókból és olvasókból álló zsűri a leghatékonyabb, natúr összetevőkből készült termékcsalád díját a Dr Organic Damaszkuszi rózsa termékcsaládnak ítélte oda. 

  

 

 

 

 

Beauty Shortlist díjak:

A Dr Organic 2013-ban is elnyerte a legtöbb értéket képviselő natúrkozmetikai márka címet a Beauty Shortlist által, akik a legtisztább összetételű, etikus és öko-tudatos módon előállított natúr- és biokozmetikumokat vizsgálják független szakértők segítségével.

Dr Organic damaszkuszi rózsa testápoló kapta a legjobb testápoló kitüntetést.

 

   

 

 

 

Cosmetic Executive Women (CEW) elismerések:

A kozmetika ipar szakértőiből álló Cosmetic Executive Women (CEW) nevű szervezet 2013-ban a Dr Organic hidratáló kókuszolajat a fürdő és testápoló termékek kategóriában győztesnek kiáltotta ki. Mivel a Cosmetic Executive Women (CEW) a szépségápolás világában az Oscar-díjjal egyenértékű elismerésnek számít, a Dr Organic méltán büszke erre a rangos elismerése.

 A Dr Organic marokkói argánolaj regeneráló hajpakolás a CEW döntőjébe jutott az új hajápolási termékek kategóriában, míg a Dr Organic folyékony aranya, a 100% Dr Organic marokkói argán olaj az új arcápolók kategóriában lett ugyancsak döntős. 

 

 

 

A Skandináv Natúrtermék verseny első díja:

 A 2012-ben rendezett Skandináv Natúrtermék verseny a norvég piac meghatározó megmérettetése. A legjobb natúr szépségápoló termék kategóriában a Dr Organic marokkói argán olaj hajápoló szérum nyerte el az első díjat. 

 

 

 

 

 

 

A Natural Health Magazine elismerése:

Dr Organic rózsa testápoló a Natural Health Magazine szavazatai alapján elnyerte a „legjobb testápoló” díjat. A szavazáson szerkesztők, olvasók és natúr készítményekre specializálódott bőrgyógyászok is részt vettek. 

 

 

 

 

 

 

Green Parent Natural Beauty első helyezése:

Dr Organic E-vitaminos szérum terhességi csíkok ellen a kismamáknak készült testápoló termékek kategóriában nyerte el az első díjat a Green Parent Natural Beauty versenyen. 
 

 

 

 

 

 

Beauty Shortlist díj:

Az öko-tudatos szemléletű, etikus és bio márkákat értékelő Beauty Shortlist a Dr Organic márkát a legtöbb értéket képviselő natúr és bio márkaként ismerte el 2012-ben.
  

 

 

Pure Beauty: Hármas elismerés

A Pure Beauty díjazásról a Dr Organic három díjat is elhozott:
A „legjobb új fürdő és tusoló készítmény” elismerést a Dr Organic damaszkuszi rózsa fürdő olaj kapta, miközben a Dr Organic Bio Olíva lábradír és a Dr Organic damaszkuszi rózsa arcápoló szérum ezüstérmet kapott.

    

 

 

 

 

Cosmopolitan: Legjobb kéz- és körömápoló díja

A Dr Organic damaszkuszi rózsa kéz- és körömápoló krém 2011-ben nyerte el a Cosmopolitan legjobb kéz- és körömápoló díját. A versenyben lévő termékeket a kozmetika iparág elismert szakemberei és hírességek együtt értékelték.

 

 

 

 

 

 

Beauty Bible: Beauty Steal díjak

A Beauty Bible díjkiosztóján A Dr Organic Teafa tusfürdő és a Dr Organic E-vitaminos ajakbalzsam elnyerte a Beauty Steal címet 750 vásárló értékelése alapján.