A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Dr. Organic Hajserkentő program

Dr. Organic Hajserkentő program

Dr. Organic hajnövekedést serkentő program forradalmi hatóanyaggal. A klinikailag bizonyított hatású, BaicapilTM formulának köszönhetően megújítja és egészségessé varázsolja a hajat.

A Dr. Organic hajnövekedést serkentő program megnöveli a haj sűrűségét és ösztönzi a haj növekedését.

A klinikailag bizonyított hatású, egyedülálló, természetes és uniszex BaicapilTM formula bajkáli csukóka, szója és búzacsíra kombinációja.Innovatív mechanizmusával a hajtüszőőssejteket erősebb, vastagabb hajszálak termelésére ösztönzi. Az eredmény energiával teli, revitalizált, egészséges hajszálak. 

A Dr. Organic BaicapilTM formulát további omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag bioaktív kendermagolaj, bioaktív komlókivonat, bioaktív hibiszkuszkivonat és esszenciális zsírsavak támogatják. A BaicapilTM formula használata - már 3 hónap használat mellett - klinikailag bizonyítottan 59%-kal növelheti a haj sűrűségét és 69%-kal hozzájárul a haj növekedéséhez, támogatja a  hajhullás csökkenését*. 

A legjobb hatás érdekében alkalmazza mindig a három lépéses Dr. Organic hajnövekedést serkentő programot:

1) Dr. Organic hajnövekedést serkenő sampon Baicapil formulával és kendermagolajjal, 265 ml
2) Dr. Organic hajnövekedést serkenő kondicionáló Baicapil formulával és kendermagolajjal, 265 ml vagy Dr. Organic hajnövekedést serkentő intenzív hajpakolás Baicapil formulával és kendermagolajjal, 200 ml
3) Dr. Organic hajnövekedést serkentő kezelés Baicapil formulával és kendermagolajjal, 150 ml

* In vivo kutatás: 61 fő (férfiak, nők) bevonásával, 18-60 év között, mediterrán-kaukázusi haj szerkezettel, 3%-os Dr. Organic BaicapilTM használatával, 6 hónapos intervallum alatt

Listázás:
Rendezés:
Dr. Organic hajnövekedést serkenő kondicionáló Baicapil formulával ..
6,290 Ft Nettó ár: 4,953 Ft
Dr. Organic hajnövekedést serkenő sampon Baicapil formulával és kendermago..
6,290 Ft Nettó ár: 4,953 Ft
Dr. Organic hajnövekedést serkentő kezelés Baicapil formulával &eacut..
7,190 Ft Nettó ár: 5,661 Ft
Hajserkentő, program, Dr., Organic, termékcsaládok