A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Dr Organic kakaóvaj

Dr Organic kakaóvaj

A Dr Organic kakaóvaj termékei magát a boldogságot jelentik a testnek, csodálatos illata pedig a lelkünket ápolja.

Száraz bőrre maga az áldás: A Dr Organic kakaóvaj termékek, mint a Dr Organic kakaóvaj testápolóDr Organic kakaóvaj testradír  és a Dr Organic kakaóvaj tusfürdő gazdagon kényeztetik a bőrt.

A Dr Organic kakaóvaj ínycsiklandó illatúak és mélyen hidratálják a bőrt. A kakaóvaj édes illatú, életerővel teli természeti kincs, mely antioxidáns-bombaként hat.

A kakaóvaj összetevő növeli a rugalmasságotm, így valóságos gyógyír a száraz, károsodott, igénybevett bőr számára. Intenzíven hidratál, és aromája épp olyan rabul ejtő, mint a csokoládéé.

A Dr Organic termékekhez felhasznált bio kakaóvaj a Dominikai Köztársaság idilli hangulatú vidékeiről származik. Ezt az egzotikus forrásból származó, tisztítatlan kakaóvajat saját fejlesztésű, bioaktív, bio és természetes összetevőkkel, többek között bio Aloe vera levével, sheavajjal, kókuszolajjal és datolyakivonattal kombináltuk. 

A kakaóvaj megoldást nyújt a száraz bőr minden igényére: antioxidáns hatású, növeli a bőr rugalmasságát, gyógyítja a sérült és töredezett bőrt, feltölti és selymessé varázsolja az erőtlen hajat, amelyre a Dr Organic kakaóvaj sampont és Dr Organic kakaóvaj balzsamot ajánljuk.

Vigyázat, a Dr Organic kakaóvaj termékek illata függőséget okoz!

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Kakaóvaj, Dr Organic kakaóvaj, Dr Organic