A drorganic.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Dr Organic Holt-tengeri ásványok

Dr  Organic Holt-tengeri ásványok

A Dr. Organic természetes Holt-tengeri ásványokat tartalmazó natúrkozmetikumai gyógyító és bőrfiatalító hatásukról ismertek.

A Holt-tenger vizének kivételes összetételét már évszázadok óta hatékonyan hasznosítják gyógyászati és kozmetikai célokra, mivel a Holt-tenger vizének sótartalma 33%-os, amely kb. tízszer olyan magas, mint más tengereké és a világon sehol meg nem található ásványi anyagokat tartalmaz.

A Holt-tengeri ásványok hatékony segítséget nyújtanak bőrfertőzések és allergia ellen is, magas fokon hidratálják a bőrt. A benne található természetes anyagok elősegítik a bőr természetes regenerációját, rugalmassabbá teszik azt és növelik áteresztő képességét, így a Holt-tengeri ásványok felhasználásával hatékony ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumok készíthetőek.

Ezeket a tulajdonságokat használjuk fel a Dr. Organic Holt-tengeri natúrkozmetikumok készítésénél is. A magas szulfur tartalomnak köszönhetően bőrtisztító szerként is nagyon hatékonyak a Dr. Organic Holt-tengeri natúrkozmetikumok.

A kíméletes eljárással készült minősített Dr. Organic natúrkozmetikumok a Holt-tenger különleges sótartalmát és annak kivételes tulajdonságait bioaktív állapotban őrzik meg. A Dr. Organic Holt-tengeri ásványokat tartalmazó natúrkozmetikumai további értékes bioaktív összetevőkkel kiegészítve készülnek.

A Dr. Organic Holt-tengeri ásványok termékcsaládból különösen ajánljuk az alábbi natúkozmetikumokat:
Dr. Organic bio-plazma méregtelenítő és öregedésgátló iszappakolás természetes Holt-tengeri ásványokkal, 100 ml
Dr. Organic fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal, 1 kg
Dr. Organic Testápoló természetes Holt-tengeri ásványokkal, 200 ml

Listázás:
Rendezés:
Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor természetes Holt-tengeri ásv&..
2,490 Ft Nettó ár: 1,961 Ft
Dr. Organic nappali arcápoló krém természetes Holt-tengeri ásványokkal, 50 ml -30%
Dr. Organic nappali arcápoló krém természetes Holt-tengeri ás..
3,990 Ft 2,790 Ft Nettó ár: 2,197 Ft
Dr Organic Holt-tengeri ásványok, Dr Organic, Holt-tengeri ásványok, Dr Organic termékek, Dr Organic hol kapható, Dr Organic vélemények